L'aeroport de Barajas en una imatge d'arxiu
L'aeroport de Barajas en una imatge d'arxiu
Madrid

Un nigerià mor per sobredosi a Barajas mentre espera ser atès per una falsa alarma d'Ebola

El ciutadà nigerià va patir convulsions i es va desmaiar i les autoritats de l'aeroport van decidir desplegar el protocol per un possible cas d'Ebola

RedaccióActualitzat

Un ciutadà nigerià va morir dissabte a l'aeroport de Barajas quan es va trencar una de les boles de cocaïna que transportava dins l'estómac. Estava aïllat i a l'espera que arribessin els metges alertats per l'aeroport, que pensava que es tractava d'un nou cas d'infecció del virus d'Ebola.

L'home havia arribat al migdia en un vol procedent d'Istanbul de la companyia Turkish Airlines. En arribar a l'aeroport va patir convulsions i finalment es va desmaiar a la zona de la duana de la terminal 1 de l'aeroport.

La Guàrdia Civil i els facultatius de l'aeroport, davant els símptomes que presentava el malalt, van decidir desplegar el protocol previst per a casos d'Ebola. Van mantenir aïllat l'home a la mateixa zona on es va desmaiar i van avisar els metges de Sanitat Exterior especialitzats a tractar casos d'Ebola.

Quan finalment van arribar els metges van descartar que l'home pogués estar infectat pel virus d'Ebola i van decidir traslladar-lo a l'hospital. Però el pacient va morir en l'ambulància que el transportava a les 7 de la tarda. Fonts aeroportuàries no han determinat quant de temps va estar el ciutadà nigerià al terra de l'aeroport fins que va arribar l'equip mèdic.

Aena ha confirmat que l'aeroport de Barajas va activar l'alerta per un possible cas de malaltia infecciosa i que va desplegar el protocol previst davant un possible cas d'Ebola.

 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut