El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, en una imatge d'arxiu.
El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, en una imatge d'arxiu.
Barcelona

Duran demana esgotar la legislatura perquè "a ningú li interessen les eleccions anticipades"

El líder d'Unió avisa que defensarà la continuïtat de la legislatura i "teixir els ponts necessaris per garantir l'estabilitat"

RedaccióActualitzat
El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, demana "esgotar" la legislatura perquè, segons afirma, "a ningú li interessen les eleccions anticipades". Per això, avisa que defensarà la continuïtat de la legislatura i "teixir els ponts necessaris per garantir l'estabilitat".

"La situació econòmica continua sent prou crítica, i la financera i institucional, prou angoixant per no sentir responsablement el deure de fer tot el possible per esgotar la legislatura. Una cosa diferent és que, encara intentant-ho, no sigui possible. Llavors, cadascú haurà d'assumir les seves responsabilitats", ha assenyalat Duran.

Missatge a l'ANC

En la carta setmanal que envia a la militància d'Unió, Duran lamenta la petició de l'ANC per avançar eleccions: diu que això és una competència exclusiva del president de la Generalitat i que l'única assemblea que pot condicionar aquesta decisió és el Parlament, que representa tot el poble català. La resta, subratlla, només són opinions respectables, però no mandats.

El líder d'Unió demana que fins al 9-N se centrin els esforços en el procés de participació perquè sigui un èxit i es deixi el debat electoral per després.

Anar al contingut