Escola Josep Pous i Pagès de Figueres.
Escola Josep Pous i Pagès de Figueres.
Figueres

El claustre de professors d'una escola de Figueres pronuncia un manifest per denunciar les amenaces i agressions d'alguns pares

El claustre de l'escola Josep Pous i Pagès ha pronunciat un manifest per denunciar la situació, després que el director va ser agredit per un pare

RedaccióActualitzat

El claustre de l'escola Josep Pous i Pagès de Figueres ha pronunciat un manifest aquest divendres en què s'exposa la situació dels professors que se senten amenaçats per molts pares. El motiu principal és donar suport al director d'aquest centre, que va ser agredit per un pare avui fa una setmana. Al manifest, els professors es mostren indignats per la intromissió de moltes famílies que els desautoritzen davant dels alumnes. Per això, amb aquest manifest volen denunciar la situació que viu l'escola.

Un dels professors, Sergi Casademont, explica que l'agressió no és una acció puntual i assegura que sovint se senten amenaçats per algunes famílies que viuen al barri i que interfereixen en l'educació dels menors. Per aquest motiu, el claustre reclama més suport físic per part de diferents institucions.

Casademont creu que algunes de les mesures que es podrien aplicar per solucionar aquest conflicte serien dur a terme "una actuació global al barri, en la qual participin tots els actors". No obstant, a causa de la situació econòmica, Casademont afirma que "s'haurien de focalitzar millor els recursos per poder anar tots a l'una".

Anar al contingut