El nen ferit jugava davant aquesta plaça de Badalona
El nen ferit jugava davant aquesta plaça de Badalona
Badalona

Fereix un nen amb una escopeta de balins perquè el molestava jugant a futbol davant casa seva

Segons han informat fonts de la policia autonòmica, el nen, de 14 anys, va rebre l'impacte per l'esquena i els metges li van haver d'extreure un projectil allotjat a la regió abdominal

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 21 anys a Badalona per disparar amb una escopeta de balins els nens que jugaven a futbol davant de casa seva i ferir-ne un d'ells. Els menors el molestaven perquè copejaven la porta de casa seva amb la pilota.

Segons han informat fonts de la policia autonòmica, el nen, de 14 anys, va rebre l'impacte per l'esquena i els metges li van haver d'extreure un projectil allotjat a la regió abdominal.

El menor ferit ha explicat a la policia que, cap a les vuit del vespre d'aquest dijous, ell i els seus amics estaven jugant a futbol i van colpejar amb la pilota la porta d'alguna de les cases pròximes a la zona.

Al cap d'una estona, van escoltar com algú protestava i van sentir el soroll de dos trets, al mateix temps que el menor ferit va sentir una punxada a l'esquena.

Els Mossos van rebre una trucada del Servei d'Urgències Pediàtriques d'un hospital de Badalona que els comunicava l'ingrés d'un menor amb una ferida a l'esquena i un projectil allotjat a la regió abdominal.

Amb aquesta informació, la policia autonòmica es va traslladar fins a l'hospital per aclarir els fets i allà va recollir el testimoni del ferit, que els va conduir a detenir el presumpte autor dels trets.

Es tracta d'un jove espanyol de 21 anys, sense antecedents, que, després de ser identificat pels agents, ha estat citat a les dependències policials, on ha quedat detingut i se li ha pres declaració com a presumpte autor d'un delicte de lesions. El detingut passarà a disposició judicial.

A més, segons la policia autonòmica, els agents han pogut recuperar l'arma que hauria utilitzat.

Anar al contingut