Astrid 21 i el cor Geriona ballen al final del pregó.
Astrid 21 i el cor Geriona han acabat el pregó amb un ball conjunt.
Girona

Comencen les Fires de Sant Narcís a Girona, que duraran fins al 2 de novembre

Han arrencat amb un pregó a càrrec de la Fundació Astrid 21 i del cor Geriona

RedaccióActualitzat

Les fires de Sant Narcís de Girona han arrencat aquest divendres al vespre amb el tradicional pregó, aquest any a càrrec de la Fundació Astrid 21 i del cor Geriona.

El pregó l'ha fet Xavier Bataller, en nom d'Astrid 21, una fundació privada dedicada a les persones amb síndrome de Down i discapacitades intel·lectuals. L'han seguit les actuacions del cor Geriona, un cor de l'escola municipal de música, conegut per haver participat en el concurs de TV3 "Oh Happy day".

Centenars de persones han anat també a la zona d'atraccions, que aquest divendres excepcionalment, tenen el preu d'un euro.

Un mapping creat per Domènec Fita que es projectarà a la façana de la Catedral el dia 31 d'octubre i una cercavila de gran format a la Gran Via de Jaume I seran les principals novetats de l'edició d'aquest any, que durarà fins al 2 de novembre. Els responsables les han volgut més pròximes al carrer i als barris i més participatives.

Altres novetats d'aquesta edició seran la gimcana popular a la plaça de Miquel de Palol o la gran parada de bandes musicals, que acabarà amb un concert conjunt a la plaça de Sant Feliu.

Aquest any també es recuperarà l'esplanada de La Copa per fer-hi activitats diürnes i s'hi han programat activitats diverses, com un circuit d'aventura o els concerts per a públic familiar a l'Espai Copeta, que ja s'havien fet en els dos anys anteriors.

En aquesta edició també es consolidaran propostes iniciades en les darreres edicions, com el campionat de botifarra, el sopar popular, la baixada d'andròmines per l'Onyar o la pujada nocturna a Sant Miquel.

Anar al contingut