Molins de Rei

Una persona detinguda en relació amb la mort d'un home davant d'una discoteca de Molins de Rei

Els Mossos investiguen la relació de la víctima amb un tiroteig previ que hi havia hagut davant d'un prostíbul al Papiol

RedaccióActualitzat

Detinguda una persona en relació amb la mort, aquesta nit, d'un home davant d'una discoteca del Polígon Industrial El Pla, a Molins de Rei.

A quarts de nou del vespre, un dels propietaris de la discoteca EiTwo ha trobat, just davant de l'entrada del local, el cos sense vida d'un home amb una ferida de bala. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que la víctima seria una home de 21 anys, colombià i amb domicili desconegut.

La policia investiga si aquesta mort té relació amb el tiroteig que hi havia hagut a la carretera de Caldes, al Papiol, a quarts de vuit del vespre. Va ser davant del prostíbul Infierno.

Segons els treballadors d'aquest prostíbul, dos atracadors van intentar assaltar un joier que acabava de sortir del local. Els atracadors s'esperaven darrere d'unes tanques i, encaputxats i armats, var atacat el joier, que acabava de pujar al cotxe. En veure'ls, l'home va disparar a través del vidre del vehicle amb la pistola que portava. Les càmeres de seguretat del prostíbul ho van enregistrar tot. 

Dos atracaments previs

Els Mossos d'Esquadra també investiguen la possible relació d'aquests fets amb un altre atracament, a la tarda, en una botiga i clínica veterinària del mateix polígon on han trobat el jove mort. Dos homes van entrar a la clínica amb el casc posat per ocultar la cara i van amenaçar la veterinària amb armes de foc i pistoles elèctriques "tàser" i li van exigir els diners de la caixa.

Poc abans, amb el mateix "modus operandi" de l'atracament de Molins, dos motoristes van entrar a robar en una farmàcia del districte de les Corts de Barcelona. També portaven el casc posat i van amenaçar la persona que hi havia a la farmàcia amb armes de foc i pistoles elèctriques. Els Mossos d'Esquadra no confirmen que aquests episodis violents estiguin relacionats.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s'ha fet càrrec de les actuacions per determinar les circumstàncies de la mort. Al llarg de la nit de divendres s'han activat diversos controls a les carreteres de la zona i s'ha desplegat un fort cordó policial al voltant de la discoteca EiTwo.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut