Ginestar

Una parella detinguda per retenir i amenaçar un matrimoni a Ginestar

Els detinguts van obligar l'home a anar a treure diners del banc mentre la seva dona quedava retinguda i amenaçada a punta de pistola a casa

RedaccióActualitzat

Ingressen a la presó un home i una dona acusats de retenir, coaccionar i amenaçar amb armes un matrimoni anglès a Ginestar. Els detinguts van amenaçar el matrimoni i els van obligar a entregar-los diners.

Els Mossos d'Esquadra van rebre dimarts un avís que alertava que una dona podia estar retinguda al seu domicili. Quan els agents s'hi van presentar, van veure dues persones a l'exterior de la finca, una agafava l'altra pel coll i l'amenaçava amb una arma. Els Mossos van reduir l'agressora i li van intervenir una pistola i un revòlver.

La víctima va explicar a la policia que una parella, un home alemany i una dona equatoriana, s'havia presentat a casa seva i els havien demanat diners. Com que no tenien efectiu a casa, van obligar el marit a desplaçar-se en cotxe fins a Mora d'Ebre per treure efectiu d'una sucursal bancària, sota l'amenaça de fer mal a la dona. Una patrulla dels Mossos es va desplaçar fins a la sucursal bancària i van detenir l'atracador.

Aquest intent d'atracament podria estar relacionat amb el cobrament d'un deute econòmic d'un amic del matrimoni.

Anar al contingut