Barcelona

La consultora Deloitte xifra en un milió d'euros la participació d'Oleguer Pujol en l'empresa d'inversions Drago Capital

L'informe de la consultora Deloitte concreta la participació del petit dels Pujol en un dels 3.000 milions d'euros gestionats per l'empresa d'inversions, però no aclareix quin és l'origen dels diners

RedaccióActualitzat

L'informe d'una auditoria que ha fet la consultora Deloitte a l'empresa d'inversions immobiliàries Drago Capital concreta la participació d'Oleguer Pujol Ferrusola en un milió d'euros. Aquest document, al qual ha tingut accés TV3, es va lliurar al jutge Pedraz abans de l'escorcoll de la casa del fill petit de l'expresident. El fill petit de l'expresident de la Generalitat està en llibertat amb càrrecs i imputat per blanqueig de capital i frau fiscal.

Oleguer Pujol Ferrusola hauria participat amb prop d'un milió del total de 3.000 milions gestionats per la societat Drago Capital. Pujol hi tindria el 0,04 per cent de les inversions, segons l'informe pericial elaborat per Deloitte a petició del conglomerat d'empreses d'inversió en què participa Oleguer Pujol.

A Pedraz li interessa l'origen dels diners amb què Oleguer i el seu soci Luis Iglesias, gendre d'Eduardo Zaplana, van comprar un complex hoteler a les Canàries, les 1.152 oficines del Banc Santander per uns 2.000 milions d'euros o edificis de Bankia per part de les societats Step Negocios i Ursus Alfa. L'informe de Deloitte acota quina és l'aportació d'Oleguer Pujol a l'empresa d'inversions. El document, basat en documents i registres públics aportats per les mateixes empreses investigades, no explica d'on prové el milió d'euros que hi aporta.

Ara el petit de la família Pujol, juntament amb el seu soci, espera que el jutge Ferraz el cridi a declarar en els pròxims dies, després d'haver-se negat a fer-ho davant la policia durant l'escorcoll que van fer a casa seva dijous.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut