D'esquerra a dreta, Juli Alandes, Albert Sáez i Jordi Mas (Foto:ACN)
D'esquerra a dreta, Juli Alandes, Albert Sáez i Jordi Mas (Foto:ACN).

Juli Alandes, Albert Sáez i Jordi Mas, premis Octubre d'aquest any

Juli Alandes guanya el premi Andròmina de narrativa amb "Trencatenebres", una obra d'intriga ambientada en la Guerra Civil Espanyola

RedaccióActualitzat

La 43a edició dels Premis Octubre, convocats per Edicions Tres i Quatre, ja té guanyadors. S'han anunciat durant la gala que se celebra aquest dissabte a la nit a València, presentada per les periodistes de Catalunya Ràdio Rita Marzoa i Pepa Ferrer, amb la presència, entre altres, de Lluís Llach i Isabel Clara-Simó.

El novel·lista valencià Juli Alandes ha guanyat el premi Andròmina de narrativa amb "Trencatenebres", una obra ambientada en la Guerra Civil Espanyola, amb una barreja d'intriga que l'acosta a la novel·la negra.

Albert Sáez, professor de la Universitat Ramon Llull i exdirector general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, s'ha endut el premi Joan Fuster d'assaig amb el títol "El periodisme després de Twitter".

I Jordi Mas, poeta i professor de Llengua i Literatura Japonesa a la Universitat de Barcelona, és el guanyador del Vicent Andrés Estellés amb el poemari "Febrer".

 

Anar al contingut