El 3 de 10 dels Minyons a la plaça del Vi de Girona.
El 3 de 10 dels Minyons a la plaça del Vi de Girona.
Girona

Els Minyons descarreguen el 3 de 10 a Girona, 12 anys després

Els Minyons de Terrassa descarreguen el 3 de 10 a Girona

Actualitzat

El repte era gran, però els Minyons de Terrassa s'han presentat a la Plaça del Vi amb els deures fets. Més de 600 castellers s'han desplaçat a Girona per tal de descarregar, de nou, el 3 de 10 amb folre i manilles. I ho han aconseguit.

Els de la camisa lila han sortit a totes i han anunciat el 3 de 10 a la primera ronda. Feia dotze anys que no el descarregaven i aquest diumenge l'han tornat a fer. La bona feina als assajos ha donat el seu fruit, el castell ha pujat molt bé i l'han descarregat amb solvència. És la cinquena vegada a la història que es descarrega aquest castell, de màxima dificultat, i la primera vegada que els Minyons el descarreguen fora de Terrassa. A la segona ronda han optat per un altre castell de gamma extra, el 2 de 9 amb folre i manilles, que han descarregat, i han acabat la diada descarregant el 4 de 9 amb folre.

Els Capgrossos de Mataró, a una setmana de Tots Sants, han apostat pel 4 i el 3 de 9 amb folre, que han descarregat en primera i segona ronda. A la tercera ronda han provat el 4 de 8 amb l'agulla, però ha quedat en intent. A la ronda de repetició, han descarregat la torre de 8 amb la vista posada a col·locar-hi un pis més la setmana vinent a Vilafranca.

Els Marrecs de Salt, per la seva banda, també han fet història avui, carregant per primera vegada el 5 de 8. Han començat la diada descarregant el 3 de 8, per atacar la catedral a la segona ronda. A la tercera ronda han descarregat el 2 de 7.

Anar al contingut