Els agents busquen proves a la zona de Montblanc on s'ha trobat la dona calcinada.
Els agents busquen proves a la zona de Montblanc on s'ha trobat la dona calcinada. (Foto: ACN)
L'Espluga de Francolí

Troben el cadàver d'una dona amb signes de violència a Montblanc

La identitat de la víctima encara no se sap i no es podrà confirmar fins que no es tinguin els resultats de les proves d'ADN

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona a Montblanc, a la Conca de Barberà, el cos de la qual va ser trobat calcinat i amb signes de violència aquest diumenge al bosc. Per aquest motiu, la identitat de la víctima encara no se sap, i no es podrà confirmar fins que no es tinguin els resultats de les proves d'ADN. El cos el va trobar una persona que passejava pel camí rural entre l'Espluga de Francolí i Montblanc.

Segons han informat els Mossos, cap a tres quarts de cinc de la tarda els agents de la comissaria de Montblanc van rebre l'avís de la localització del cadàver i es van desplaçar fins a la zona dels fets.

El jutge va fer l'aixecament del cadàver í els Mossos han continuat treballant a la zona buscant proves per determinar si la mort va ser en aquest indret o el cadàver va ser traslladat a la zona.

La dona, d'uns 30 anys, hauria sortit divendres a la nit, i des de llavors estava desapareguda. El jutge ha decretat el secret del sumari.

 

Anar al contingut