Barcelona

"Divendres" i "La tribu" estrenen en exclusiva sis cançons del nou disc de Joan Manuel Serrat

Els programes "Divendres" de TV3 i "La tribu" de Catalunya Ràdio han estrenat en exclusiva sis peces d'"Antologia desordenada", el nou treball del cantautor català

RedaccióActualitzat

Joan Manuel Serrat està a punt de publicar un nou disc. "Antologia desordenada" és un treball que recull, en quatre CD, la discografia més destacada dels seus 50 anys damunt dels escenaris. Els programes "Divendres", de TV3, i "La tribu", de Catalunya Ràdio, han estrenat aquest dimarts en exclusiva sis peces d'"Antologia desordenada", el nou treball del cantautor català. Des de la mitjanit, però, ja es podien escoltar a la xarxa.

Algunes de les cançons més emblemàtiques s'han enregistrat de nou, a vegades amb la col·laboració d'altres artistes, com Estopa, Ana Belén, Sílvia Pérez Cruz, Quico Pi de la Serra, Miguel Poveda, Pablo Alborán i, fins i tot, Andreu Buenafuente, que mostra els seus dots de cantant en una versió de "Per què la gent s'avorreix tant".

Les cançons que recull el disc són les més significatives de la carrera del cantant del Poble-sec, però també formen part de la banda sonora que ha acompanyat els moments més emotius de moltes generacions dels país. Per això, tant "Divendres" com "La tribu" han fet una crida a l'audiència per saber quina és la cançó de Serrat que més els ha marcat en la vida i per què.

 

 

Anar al contingut