Xalet on han tingut lloc els fets.
Xalet on han tingut lloc els fets.
Vidreres

Empresonat un home que va apallissar i segrestar durant dotze dies la seva parella

La víctima, que té diverses fractures i lesions greus a l'abdomen, va patir agressions sexuals durant el captiveri, amb la connivència de la família

RedaccióActualitzat

El jutge ha enviat a la presó un jove de Vidreres, a la Selva, per apallissar brutalment la seva parella i tenir-la segrestada durant dotze dies a casa dels seus pares, amb la connivència de la família. El detingut, que té 31 anys, va agredir la dona, de 33, al xalet que comparteixen de la urbanització Aiguaviva Park.

Segons els Mossos d'Esquadra, els fets van passar el 12 d'octubre després d'una discussió de la parella. L'home li va pegar i li va fracturar diverses costelles i vèrtebres. També li va causar lesions greus a l'abdomen, que li han afectat el pàncrees. Tot seguit, el jove se la va emportar a la casa dels seus pares, situada a la mateixa urbanització de Vidreres. La família de l'agressor li va prendre a la noia el telèfon mòbil i les claus, i la va retenir durant dotze dies a l'habitatge. Els pares de l'agressor, la seva germana i el seu cunyat anaven fent torns per vigilar-la i evitar que s'escapés i pogués denunciar la situació.

Durant el segrest, l'agressor va forçar i va agredir sexualment la seva parella. Divendres passat, la dona va aconseguir escapar i va poder alertar la seva mare, que va ser qui es va posar en contacte amb el 112 i va avisar els Mossos d'Esquadra. A conseqüència de la gravetat de les lesions, la víctima va haver d'ingressar a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

El detingut té antecedents delictius

L'home que ha estat empresonat té antecedents per robatoris amb violència i intimidació a l'àrea de Barcelona, però no se li coneixien accions per violència domèstica. Els familiars també van passar a disposició dels Jutjats de Santa Coloma de Farners. Després de prendre-li declaració, el jutge ha enviat l'agressor a la presó. Se li imputen els delictes de lesions greus, detenció il·legal, maltractaments en l'àmbit de la llar, agressió sexual i omissió del deure de socors.

Pel que fa als pares, la germana i el cunyat, el jutge els ha deixat en llibertat amb càrrecs, tot i que se'ls ha imposat una ordre d'allunyament per evitar que s'acostin a la víctima. Els acusa dels delictes de detenció il·legal i omissió del deure de socors.

 

Anar al contingut