Els Mossos han trobat 61 bossetes de marihuana en una fruiteria de Mollerussa. (Foto: Mossos d'Esquadra)
Els Mossos han trobat 61 bossetes de marihuana en una fruiteria de Mollerussa. (Foto: Mossos d'Esquadra)
Mollerussa

Detinguda una parella a Mollerussa per vendre marihuana a menors des de la seva fruiteria

Els Mossos d'Esquadra han decomissat 61 bossetes de marihuana i fins a 30 quilos bruts de la planta

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home i una dona de 46 i 41 anys per, suposadament, vendre marihuana des de la seva fruiteria del carrer Domènec Cardenal de Mollerussa. Segons la policia, els mateixos detinguts cultivaven la marihuana en un hort de la mateixa ciutat i la venien en petites quantitats a menors d'edat.

Les detencions arriben després que els Mossos tinguessin coneixement que s'estava venent marihuana des d'aquesta fruiteria. Com que la major part de la substància es venia a menors d'edat, es va dur a terme una actuació policial directament a l'establiment, sense haver efectuat un dispositiu de vigilància previ. Quan els agents van entrar a la botiga van trobar dos pots de vidre sota el taulell amb 61 bossetes de marihuana. Al magatzem s'hi van trobar 2 quilos de la mateixa droga i 30 quilos de la planta.

Els Mossos també van trobar l'hort on es plantava la marihuana, on hi havia 5 plantes. Dins un magatzem van trobar una caixa amb cabdells de marihuana secs, plantes en procés d'assecat, una bàscula de precisió i bossetes de plàstic idèntiques a les localitzades a la botiga.
Anar al contingut