Barcelona

Pacte municipal a Barcelona per allargar la remodelació de la Diagonal fins al passeig de Sant Joan

Convergència i Unió i el Partit Popular han pactat estendre la reforma d'aquesta gran avinguda

RedaccióActualitzat

La remodelació de l'avinguda Diagonal no s'atura. Amb les obres entre Francesc Macià i el passeig de Gràcia en marxa, ara se suma un altre tram al projecte de millora, entre el passeig de Gràcia i el passeig de Sant Joan. Convergència i Unió i el Partit Popular han pactat estendre la remodelació d'aquest gran avinguda. Les obres començarien a finals del 2015.

Aquestes actuacions tenen com a finalitat ordenar els usos que hi havia en un mateix espai, com són la circulació de vianants i ciclistes, les àrees de càrrega i descàrrega o els aparcaments per a motos. Es vol convertir la Diagonal en un espai més accessible i segur que afavoreixi el benestar i la qualitat de vida de les persones.

La reforma de la Diagonal està portant maldecaps als veïns, tot i que són conscients que, a la llarga, els aportaran molts beneficis. El mateix pensen els comerciants, que estan guanyant espai a la vorera per posar terrasses de restaurants o, simplement, guanyen visibilitat de cara als vianants.

Fins al febrer-març de l'any que ve no està previst que acabin les obres del tram que està actualment en reforma. Caldrà esperar fins llavors per avaluar la reactivació de la zona.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut