El formulari que s'ha d'omplir per saber el punt de votació per al 9-N.
El formulari que s'ha d'omplir per saber el punt de votació per al 9-N.
Barcelona

Ja es poden consultar els punts de participació per al 9-N

Durant els primers moments hi havia problemes per accedir al formulari en la versió en català i només era accessible en castellà

RedaccióActualitzat

Des d'aquest dimecres al vespre ja està disponible el llistat de punts de participació en la consulta alternativa del 9 de novembre. Al formulari disponible a internet, a l'apartat "On puc participar", s'hi ha d'introduir el municipi i el nom del carrer que consten al DNI o TIE (targeta d'identitat d'estranger), el tram del carrer i el primer cognom. Seguidament apareix una "targeta de participació" amb el municipi, el local i l'adreça on s'ha de dirigir el votant i la mesa corresponent.

Durant els primers moments hi havia problemes per accedir al formulari en la versió en català i només era accessible en castellà. Tot i això, en les primeres quatre hores el el web ha rebut 201.501 visites. 

Alguns dels primers a consultar el seu punt de votació han compartit la informació a Twitter amb l'etiqueta #lamevaurna.

Fins ara se sabia que hi havia 1.317 locals i 6.695 meses amb urnes distribuïdes per tot el territori, però faltava saber en quina mesa hauran de dipositar la papereta aquells que vulguin votar en la consulta alternativa.

Es podrà votar a tots els municipis de Catalunya tret de cinc: Pontons, a l'Alt Penedès; Arres, Bausen i Canejan, a la Vall d'Aran; i Horta de Sant Joan, a la Terra Alta. Per comarques, la que té més locals és el Barcelonès, amb 186 espais i 1.772 meses, i la que menys l'Alta Ribagorça, amb 3 locals i 4 meses.

 

Anar al contingut