Barcelona

Iceta a Mas: "Si es canvia la pregunta, estem disposats a parlar del que sigui"

El primer secretari dels socialistes catalans respon a la crida del president de la Generalitat avisant que, amb l'enunciat acordat, no se sent cridat a participar en el 9-N.

RedaccióActualitzat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha respost a la crida del president de la Generalitat, Artur Mas, i ha assegurat que el seu partit està "disposat a parlar del que sigui", sempre i quan es canviï "la pregunta" de la consulta, perquè amb l'enunciat acordat no se sent cridat a participar en el 9-N.

Aquest dimecres, durant la sessió de control al president de la Generalitat, Mas ha suggerit al líder dels socialistes catalans que, si se "sumen" al procés participatiu del 9 de novembre, serà "més fàcil parlar de tota la resta", just quan tots dos debatien sobre els propers pressupostos de la Generalitat. "Si es canvia la pregunta, estem disposats a parlar del que sigui", ha respost Iceta des dels passadissos de la cambra catalana.

Iceta, que a l'estiu ja va proposar una altra pregunta, ha recordat que el PSC ja va dir "que la consulta no es podia celebrar, i el temps ens ha donat la raó". A més, el líder dels socialistes catalans ha considerat que Mas té "un problema molt seriós" perquè "amb la gent amb la qual organitza el 9-N no pot governar i els que podríem ajudar-lo a governar no estem en el 9-N".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut