Un agent de la Guàrdia Civil durant l'escorcoll a l'Ajuntament de Valdemoro que es va dur a terme aquest dilluns dins l'"operaci…
Un agent de la Guàrdia Civil durant l'escorcoll a l'Ajuntament de Valdemoro que es va dur a terme aquest dilluns en el marc de l'"operació Púnica".
Madrid

Els alcaldes de Parla i Torrejón de Velasco paguen la fiança i surten en llibertat

També ha pagat la seva fiança, de 25.000 euros, l'administrador i soci d'empreses vinculades a l'empresari David Marjaliza, soci de Granados

RedaccióActualitzat

Els alcaldes de Parla i Torrejón de Velasco han quedat en llibertat després de pagar les fiances de 60.000 euros que els havia imposat a cadascú el jutge de l'Audiència Nacional, Eloy Velasco. 

José María Fraile i Gonzalo Cubas, tots dos del PP, han sortit en llibertat aquest dijous a la tarda.

També ha pagat la seva fiança, de 25.000 euros, l'administrador i soci d'empreses vinculades a l'empresari David Marjaliza, soci de Granados. 

Velasco havia decretat presó sota fiança per a tots tres aquest dimecres. A més, el jutge va deixar en llibertat sis detinguts més, entre ells l'alcalde de Casarrubuelos, del PP, i el conseller delegat de l'Agència d'Informàtica i Comunicacions de la Comunitat de Madrid.

Dimecres també es va detenir un guàrdia civil de la Unitat Central Operativa, arrestat pels seus mateixos companys, acusat d'haver avisat l'exconseller de Presidència de Madrid Francisco Granados que l'investigaven.

Anar al contingut