El Vendrell

Desmantellada la principal organització dedicada al tràfic d'heroïna a Catalunya

S'han detingut 36 persones i s'han decomissat 35 quilos d'heroïna

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat la principal organització criminal dedicada al tràfic d'heroïna de Catalunya, en l'operació contra el tràfic d'heroïna més gran d'aquest any a l'estat espanyol i la més important feta mai pels Mossos d'Esquadra. La investigació va començar el passat mes de febrer i ha acabat amb la detenció de 36 persones al Baix Penedès, 20 de les quals ja han ingressat a presó de manera preventiva. En l'operació s'han intervingut 35 quilos d'heroïna, valorada al mercat negre en més de 2 milions d'euros.

L'inici de les indagacions policials es va donar amb la detecció d'un important punt de subministrament d'heroïna al detall ubicat al Vendrell. A mesura que avançava la investigació, els agents van poder connectar aquesta organització amb d'altres distribuïdors, confirmant l'existència d'una organització criminal especialitzada en el tràfic de drogues, en especial d'heroïna, que operava en diferents localitats del Baix Penedès i que distribuïen la droga a les demarcacions de Barcelona i Tarragona.

L'operació es va tancar amb el decomís de 35 quilos d'heroïna, 10.300 euros en metàl·lic, set vehicles intervinguts, disset dosis d'heroïna, quatre de cocaïna, 200 grams d'haixix, marihuana, estris per a la manipulació i adulteració de les substàncies estupefaents i 36 persones detingudes. En total, s'han practicat 14 entrades i escorcolls en diversos domicilis.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut