Columna de fum a causa de l'impacte aeri a Wichita, a Kansas.
Columna de fum a causa de l'impacte aeri a Wichita, a Kansas.
Estats Units

Un avió s'estavella contra un edifici a Kansas i causa almenys quatre morts

L'avió bimotor perdia energia d'una de les turbines des d'hores abans de l'impacte

RedaccióActualitzat

Quatre persones han mort aquest dijous en un accident aeri a Wichita, a l'estat de Kansas, després que una aeronau petita s'ha estavellat contra un edifici a prop de l'aeroport de la ciutat nord-americana. En un principi, les autoritats havien informat només de dues morts. Segons les mateixes fonts, també hi ha cinc persones amb ferides greus que estaven dins l'edifici durant el moment de l'impacte.

Els ferits han estat traslladats a l'Hospital Via Christi St. Francis. Un d'ells es troba en estat greu, un altre està fora de perill, mentre que n'hi ha tres que estan "en bones condicions".

Es tractava d'un avió bimotor que des de les 10 del matí perdia energia d'una de les seves turbines, després d'enlairar-se des de l'aeroport Mid-Continent de la ciutat. L'edifici de dos pisos contra el qual ha impactat s'ha enfonsat completament i ha deixat una columna de fum que ha dificultat l'evacuació de les més de 100 persones que eren dins.

El cap dels bombers de Wichita, Ronald Blackwell, ha explicat que el seu equip està intentant determinar exactament quantes persones es trobaven dins les instal·lacions. Per la seva banda, l'oficial que ha confirmat la mort de les dues persones ha xifrat el nombre de desapareguts en quatre, tot i que, en un principi, aquesta xifra pujava a deu persones.

Anar al contingut