Vicenç Pla, el soci que va denunciar la junta de Joan Laporta
Barça

El grup de socis que dóna suport a Vicenç Pla vol que el Barça presenti recurs a l'absolució de Laporta

L'Associació per la Defensa dels Drets del Soci del F. C. Barcelona ha demanat a la junta directiva del club que esgoti totes les vies legals possibles presentant un recurs davant la sentència absolutòria de la junta que presidia Joan Laporta. Vicenç Pla, el soci que va denunciar l'expresident, és membre d'aquest grup.

Actualitzat

L'Associació per la Defensa dels Drets del Soci del F. C. Barcelona ha demanat a la junta directiva del club que esgoti totes les vies legals possibles presentant un recurs davant la sentència absolutòria de la junta que presidia Joan Laporta.

Vicenç Pla, el soci que va denunciar l'expresident del Barça pel tema dels avals, és membre d'aquest grup. L'Associació ha enviat un burofax signat pel seu promotor, Robert Blanch, en què recorda que l'exercici de l'acció de responsabilitat civil "emana d'un acord pres per l'òrgan sobirà del club, l'Assemblea de Socis Compromissaris".

El grup de socis creu que el club disposa "d'uns arguments sòlids per seguir defensat la seva posició inicial" i que una renúncia a apel·lar seria molt perjudicial per als interessos del club. L'Associació, "prenent les paraules del president Rosell (no us fallaré)" espera que la junta adopti la decisió adequada per als seus interessos com a socis.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut