Barça

Luis Enrique: "El del Celta és el partit més especial de preparar"

L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, ha reconegut que el partit que el seu equip disputarà aquest dissabte contra el Celta "és, sense cap dubte, el més especial de preparar" per a ell, ja que s'enfronta al seu exequip i a la majoria dels jugadors els coneix "bé"

Actualitzat

L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, ha reconegut que el partit que el seu equip disputarà aquest dissabte contra el Celta "és, sense cap dubte, el més especial de preparar" per a ell, ja que s'enfronta al seu exequip i a la majoria dels jugadors els coneix "bé". El tècnic asturià s'ha desfet en elogis cap al conjunt gallec que, segons ell, té "un nou aire" amb l'arribada a la banqueta de l'argentí Eduardo Berizzo.

"És un equip molt ben treballat, que practica un futbol molt atractiu, perillós, que no especula amb el resultat, que pressiona a dalt, que vol la pilota i que encara no ha perdut fora de casa", ha destacat.

L'equip ha recuperat la moral perduda al Bernabéu

"No m'ha costat reanimar l'equip; la intensitat en els entrenaments ha estat bona. Esclar que són derrotes que fan mal. La derrota sempre és dolorosa i afecta a tots, però no hi ha temporades sense derrotes i no es pot viure en una muntanya russa", ha declarat.

Luis Enrique defuig qualsevol polèmica

L'entrenador del Barça no ha volgut opinar sobre la sanció a Zidane ni sobre els premis de la LFP i la polseguera que han aixecat. Pel que fa a la gestió dels futbolistes a cavall del primer equip i del filial (Sandro, Munir), Luis Enrique ha estat contundent: "El que fa Eusebio és el correcte".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut