Futbol

El Barça considera que té prou arguments jurídics i presentarà un recurs contra la resolució favorable a Laporta

La Junta Directiva del F. C. Barcelona ha decidit presentar recurs a la sentència judicial del passat dimecres que va eximir de responsabilitats Joan Laporta i els membres de la seva junta en el cas de l'acció de responsabilitat civil que havia presentat el club durant la presidència de Sandro Rosell

Actualitzat

La Junta Directiva del F. C. Barcelona ha decidit presentar recurs a la sentència judicial del passat dimecres que va eximir de responsabilitats Joan Laporta i els membres de la seva junta en el cas de l'acció de responsabilitat civil que havia presentat el club durant la presidència de Sandro Rosell.

La directiva de Josep Maria Bartomeu, reunida amb caràcter extraordinari aquest divendres, ha pres aquesta decisió, "havent-la analitzat amb els serveis jurídics del club", segons ha dit el mateix president blaugrana en la compareixença posterior davant la premsa. "Considerem que el club té dret i arguments jurídics per recuperar els diners perduts", ha dit Bartomeu, que no s'ha estat d'adduir, fins i tot, motius "morals". "Volem que quedi clar, per a aquesta mateixa junta i per a les que hi haurà en el futur, el que es pot fer i el que no es pot fer en aquest club".

Bartomeu ha explicat que el jutge José Manuel Martínez Borrego va afavorir el club en vuit dels onze punts de la demanada i que amb el recurs vol aclarir que també tenia raó en els altres tres, relacionats amb la comptabilitat dels contractes amb Mediapro i Sogecable i del cas Viladecans.

La junta de Rosell va presentar la demanada en considerar que l'anterior direcció de l'entitat havia deixat unes pèrdues de 47,6 milions d'euros, la qual cosa el jutge José Manuel Martínez Borrego va desestimar basant-se en les dades comptables del club.

Abans d'acabar, Bartomeu ha anunciat dues decisions més preses en aquesta junta extraordinària. En primer lloc, el club renunciarà al benefici dels avals presentats per Vicenç Pla en relació amb aquesta demanda. En segon lloc, que l'execució de la resolució del recurs que es presentarà, en cas que sigui favorable al club, l'hauran de decidir els socis en una assemblea extraordinària.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut