Futbol

Es presenta el documental "L'últim partit. 40 anys de Johan Cruyff a Catalunya"

Aquest dilluns s'ha presentat a l'Auditori de Barcelona el documental "L'últim partit. 40 anys de Johan Cruyff a Catalunya". 'L'últim partit' narra l'impacte que la figura de l'exjugador del Barça va tenir per a la societat i la cultura a Catalunya. El film, dirigit per Jordi Marcos, recull els testimonis de Pep Guardiola, Josep Carreras, Xavi Hernández, Xavier Sala i Martín o Ferran Adrià entre molts altres.

Actualitzat

Aquest dilluns s'ha presentat a l'Auditori de Barcelona el documental "L'últim partit. 40 anys de Johan Cruyff a Catalunya". Es tracta d'un treball dirigit per Jordi Marcos i que ha comptat amb la presència del futbolista holandès i del president de la Generalitat, Artur Mas, juntament amb més representants polítics, de la societat civil i figures conegudes del món de l'esport.

El film relata com el fitxatge de Johan Cruyff pel Barça esdevé una revolució esportiva, social i cultural a la Barcelona de principis-mitjans dels 70. I com aquesta transformació dura fins els nostres dies. La història s'explica a partir dels punts de vista d'altres personatges que han estat rellevants durant aquests 40 anys del 'Profeta del gol' a Catalunya. El treball, a més, recull els testimonis de Pep Guardiola, Josep Carreras, Xavi Hernández, Xavier Sala i Martín o Ferran Adrià.

Aquest dimarts, 4 de novembre, "El matí de Catalunya Ràdio", entrevistarà l'exjugador i exentrenador del Barça Johan Cruyff. L'entrevista es farà a partir de les deu del matí als estudis de Catalunya Ràdio de Barcelona.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut