Madrid

Uns ultres intenten boicotejar un acte sobre el 9-N a Madrid

Amb crits de "Viva España" han interromput l'acte, que comptava amb la participació de diversos dirigents polítics

RedaccióActualitzat

Un grup de membres de la Falange i Alianza Nacional han intentat boicotejar un acte a Madrid sobre el procés sobiranista català. L'Ateneo de Madrid havia organitzat una taula rodona aquest dilluns a la tarda amb Joan Tardà (ERC), Joan Herrera (ICV), David Fernàndez (CUP), Ferran Pedret (PSC), Gerardo Pisarello (Guanyem) i Beatriz Rilova (Podem) per parlar del 9-N.

El president de l'Ateneo ha fet una intervenció en castellà, però ha volgut donar una breu benvinguda en català als convidats i ha estat interromput pels primers crits. Dos homes que estaven asseguts entre el públic s'han aixecat i han etzibat un "Arriba España". La resta d'assistents els han respost amb crits de "Fora, fora", com es veu en aquestes imatges que ha facilitat al 324.cat un dels participants a l'acte.

Un cop han estat expulsats, més ultres han entrat a la sala amb una bandera falangista i crits de "Viva España". La policia ha entrat a l'Ateneo per fer-los fora. Dues furgonetes policials han tallat un dels accessos al carrer d'aquesta institució.

L'acte ha pogut continuar amb normalitat un cop han estat expulsats.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut