Platja d'Aro

Correus es nega a repartir sobres amb informació del 9-N a Platja d'Aro

S'ha negat a repartir uns fullets informatius en què s'explicava que hi haurà un bus gratuït per a qui vulgui acostar-se al punt de votació del municipi

RedaccióActualitzat

Correus s'ha negat a repartir sobres amb informació del 9-N a Platja d'Aro, al Baix Empordà. Els treballadors de l'oficina han argumentat que obeeixen ordres superiors i que no poden fer el bustiatge perquè la consulta està suspesa.

En aquestes cartes de CiU, ERC i l'ANC s'informava que hi haurà un autobus gratuït per a qui vulgui acostar-se al punt de de votació del municipi.

Correus va aturar l'entrega del material i el va retornar aquest dilluns. S'havia entregat divendres passat i estava pagat. La regidora d'ERC a l'Ajuntament de Platja d'Aro, Estel Rodríguez, ha lamentat la decisió.

Des dels sindicats a Correus han dit que no han rebut cap tipus de directriu en aquest sentit.

Tot i això, a través d'una piulada a Twitter, en resposta a la informació de Catalunya Ràdio, l'organisme oficial de Correus diu que sempre vol prestar el millor servei, però que no pot dur a terme actuacions suspeses pel Tribunal Constitucional.

Per la seva banda, Esquerra Republicana i Convergència diuen que no entenen la decisió de Correus i insisteixen que els busos gratuïts entre Castell d'Aro, Platja d'Aro, s'Agaró i l'IES Ridaura circularan diumenge de 9 a 20 amb una freqüència d'uns de 30 minuts.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut