Els vehicles venien de Madrid i han fet nit a Saragossa abans d'emprendre el camí cap a Barcelona. (Foto: Xavi Monto)
Els vehicles venien de Madrid i han fet nit a Saragossa abans d'emprendre el camí cap a Barcelona. (Foto: Xavi Monto)
Barcelona

Vehicles militars en direcció a Barcelona capten l'atenció dels conductors

Una comitiva de vehicles militars entrava aquest dimecres a la tarda a Barcelona. Els ocupants dels cotxes que els han vist n'han fet fotografies i han omplert les xarxes socials relacionant-ho amb el 9-N.

RedaccióActualitzat

Alguns conductors s'han sorprès aquesta tarda de veure una comitiva de vehicles militars per l'A-2 en direcció a Barcelona. En el moment polític que viu Catalunya, a les portes del procés del 9-N, no ha calgut massa temps perquè molts hagin relacionat una cosa i una altra.

Així, les xarxes socials s'han omplert de referències al fet que l'Exèrcit es desplega a Catalunya amb motiu de la votació. Alguns tuitaires, irònicament, han piulat que potser venien a votar.

De fet, no caldria prendre-s'ho de cap altra manera, perquè segons fonts de l'Exèrcit de Terra consultades per TV3, és habitual que grups de vehicles militars facin desplaçaments rutinaris per les carreteres. En aquest cas, els vehicles eren una remesa nova per al transport de tropes d'infanteria que havien arribat a Madrid, i després de fer nit a Saragossa, han arribat finalment al seu destí de la caserna del Bruc

Anar al contingut