Montblanc

Detingut el presumpte autor de la mort de la dona trobada cremada a Montblanc

És un veí del municipi de 28 anys i seria l'última persona que va veure la víctima amb vida

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Montblanc, de 28 anys, com a presumpte autor de la mort de la jove trobada cremada en una zona entre aquest municipi i l'Espluga de Francolí el 25 d'octubre passat. Segons fonts pròximes al cas, es tracta del jove al qual ja van interrogar els agents com a principal sospitós de la mort de la dona, de 37 anys.

El detingut és, presumptament, l'última persona que va veure la dona amb vida, la nit del 24 d'octubre, perquè van estar junts en alguns locals d'oci de Montblanc i l'Espluga. El noi passarà a disposició judicial en les pròximes hores als jutjats de Valls.

El pare de la noia en va denunciar la desaparició l'endemà. Dos dies més tard, el dia 26, una veïna de Montblanc va localitzar el cos de la jove en un camp agrícola abandonat, a prop d'una pineda i d'una fàbrica entre els municipis de Montblanc i l'Espluga. És una zona de difícil accés en vehicle i que només freqüenten veïns d'aquests municipis de la Conca de Barberà.

La víctima presentava evidents signes de violència, amb una ferida a l'abdomen i la meitat superior del cos cremada, per la qual cosa no es va poder determinar la seva identitat fins a practicar-li proves d'ADN durant l'autòpsia, dilluns 27.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut