La policia de Girona està investigant les causes exactes de l'accident. (Foto: ACN)
La policia de Girona està investigant les causes exactes de l'accident. (Foto: ACN)
Girona

Mor un motorista a Girona atropellat per un conductor begut que havia fugit

El conductor del turisme ha donat positiu en el control d'alcoholèmia i havia fugit després d'atropellar el motorista

RedaccióActualitzat

El conductor d'un ciclomotor ha mort aquest matí en un accident de trànsit a Girona després que un cotxe l'envestís per darrere mentre estava aturat en un semàfor. El sinistre ha tingut lloc a la carretera de Barcelona a l'altura de la plaça Espanya i molt a prop de l'estació de Renfe. El conductor del cotxe anava begut i havia fugit.

Segons ha informat la Policia Municipal de Girona, els fets han tingut lloc cap a les 6.40 del matí, moment en què la moto i un cotxe han xocat. El motorista, de 27 anys i veí de la ciutat, ha mort a l'acte. La policia ha detingut el conductor del turisme, de 22 anys, a l'alçada del carrer Pare Claret, i ha donat positiu en el control d'alcoholèmia. Se l'ha detingut per delictes contra la seguretat del trànsit, homicidi imprudent i omissió del deure de socors.

Fins al lloc s'hi han desplaçat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, que ha intentat reanimar el motorista sense èxit, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local. L'accident ha fet necessari tallar el trànsit, però la circulació s'ha restablert poc després.

 

Anar al contingut