Marco Pantani podria haver estat assassinat. (Foto: Reuters)
Marco Pantani podria haver estat assassinat. (Foto: Reuters)
Ciclisme

Desapareixen les proves de l'autòpsia de Marco Pantani, entre elles el seu cor

La "Gazzeta dello Sport" explica que han desaparegut les proves de l'autòpsia del ciclista Marco Pantani. Les proves robades haurien estat destruïdes, entre les quals el seu cor.

Actualitzat

La "Gazzeta dello Sport" explica que han desaparegut les proves de l'autòpsia del ciclista Marco Pantani. Les proves robades haurien estat destruïdes, entre elles el seu cor.

El ciclista italià va morir el 14 de febrer de 2004, però feia dos mesos que s'havia reobert la investigació del seu cas per un possible homicidi. Segons el diari italià, aquest "robatori" fa que l'opció de l'homicidi guanyi força cada dia, ja que es podia tornar a estudiar el seu cos i recuperar informació de la seva mort.

El rotatiu italià assegura també que l'inspector Daniele Loghi serà interrogat, ja que va ser un dels primers a acudir a l'Hotel Le Rose tot i no estar de servei el dia de la mort de Pantani.

La mare del ciclista ja ha mostrat la seva decepció per la desaparició de les restes del seu fill, i ha dit que "m'han destruït a mi també", després de saber que les proves han estat destruïdes. La família de l'esportista espera ara les respostes que li pugui donar el professor Tagliaro, que va ser el que volia examinar les proves.

Anar al contingut