Barcelona

El president Mas diu que serà el Govern qui farà el recompte de vots del 9-N i donarà els resultats

El president de la Generalitat referma l'absolut lideratge de la Generalitat en el procés participatiu del 9-N

En una entrevista a TV3, Mas diu que serà el Govern qui farà el recompte de vots i donarà els resultats

Mas avisa a la Fiscalia que no poden fer un "atac a la democràcia"

RedaccióActualitzat
Artur Mas no tem que la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ordeni que es retirin les urnes dels centres de votació habilitats per al 9-N:

"Jo no sé què faran, no depèn de nosaltres, però per mínim sentit comú que tinguin, crec que qualsevol actuació fora de lloc seria un atac directe a la democràcia"

El president de la Generalitat, en una entrevista a TV3, referma l'absolut lideratge de la Generalitat en el procés participatiu del 9-N i diu que el Goven n'assumirà tota la responsabilitat. Serà el govern qui farà el recompte dels vots i qui dilluns, l'endemà de la jornada de votació, farà públics els resultats oficials.

Davant la jornada de participació de demà diumenge, Mas es mostra tranquil, serè i esperançat que tot sortirà bé i que el país donarà un bon missatge i un bon exemple al món. El president ha fet una crida a la participació diumenge, sigui quina sigui l'opció de vot escollida, i ha dit que les claus de la jornada són una gran participació i una actitud cívica:

"Què és el determinant de demà? Civisme i participació igual a gran dia de la democràcia, això és demà"

Mas ha dit que el govern és a la base d'un triangle format per, d'una banda, els centenars d'ajuntaments que donen suport a la consulta i de l'altra, pels voluntaris. El president ha volgut tranquil·litzar totes les persones que intervenen en el procés, especialment els 40.000 voluntaris que diumenge prendran part en l'organització de la jornada de votacions.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut