González Pons, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
González Pons, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Madrid

González Pons: "Avui tenim la imatge de milers de persones construint un nou mur"

El portaveu del PP ha assegurat que el que s'està fent a Catalunya és "construir un nou mur" que aïllarà els ciutadans.

RedaccióActualitzat

Totes les mirades estan posades avui a Catalunya i en com es desenvolupa el 9-N. Però si hi ha algú que mira cap a Catalunya encara amb més atenció són el govern espanyol i el Partit Popular. La primera reacció de les files populars ha arribat per boca d'Esteban González Pons, que ha assegurat que el que s'està fent a Catalunya és "construir un nou mur" que aïllarà els ciutadans i els farà "perdre la llibertat" i els "obligarà a viure sense relació amb la resta del món". "Avui tenim la imatge de milers de persones construint un nou mur", ha assegurat.

El vicesecretari general d'estudis i programes del PP i cap de la delegació espanyola al Parlament europeu s'ha expressat així durant la clausura d'un acte en què el PP ha commemorat els 25 anys de la caiguda del mur de Berlín.

L'europarlamentari popular ha dit que hi ha "240 trossos del mur de Berlín repartits perquè tota la Terra recordi el que no ha de tornar a passar" i ha afegit que "en falta un al despatx de Mas".

També ha dit que quan va caure el mur de Berlín, molts ciutadans que arribaven al Berlín democràtic preguntaven si els deixarien tornar a casa i avui, "molts catalans" es qüestionen si hauran de marxar de Catalunya. "Mentre governi el PP, cap espanyol haurà de marxar de Catalunya", ha assegurat.

González Pons ha explicat que al mur de Berlín "encara hi ha una pintada que diu que el món és massa petit perquè el partim amb un mur". "Europa i Espanya són massa grans perquè els partim amb un mur", ha conclòs.

Anar al contingut