Alícia Sánchez-Camacho, en l'acte d'aquest diumenge a l'Hotel Joan Carles I.
Alícia Sánchez-Camacho, en l'acte d'aquest diumenge a l'Hotel Joan Carles I.
Barcelona

Sánchez-Camacho qualifica el 9-N de "tupinada antidemocràtica" i demana construir ponts de diàleg

La líder del PPC diu que "la història jutjarà Mas", però també ha deixat clar que no vol confrontació, sinó pensar en el 10-N, en una proposta en positiu

RedaccióActualitzat

Coincidint amb les votacions, el Partit Popular Català ha fet aquest migdia un acte a Barcelona on ha expressat un cop més el seu rebuig a la consulta. La presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho, ha insistit que el procés s'està fent sense garanties democràtiques. De fet, l'ha qualificat de "tupinada democràtica" i "engany massiu" i per això ha instat el president Mas a "construir ponts de diàleg" i "retrocedir davant la llei" després que ha "traspassat una línia gravíssima".

La dirigent del PPC ha afirmat que "el que s'està fent avui a Catalunya no és una votació real", sinó un "nyap antidemocràtic que vulnera els drets constitucionals i va en contra de la democràcia i la convivència".

"La història jutjarà Mas per haver sembrat divisió, odi i confrontació entre catalans i la resta d'espanyols", ha dit Sánchez-Camacho, i ha advertit que "els que incompleixin la llei tindran la resposta de la democràcia".

Tot i així, ha deixat clar que el PP "no vol confrontació", sinó "pensar en el 10-N, en una proposta en positiu", i per això aquest diumenge ha presentat una "campanya en positiu i constructiva, per construir ponts de diàleg i que es recuperin el sentit comú, el seny i la democràcia".

 

 

Anar al contingut