Barcelona

Mor als 70 anys Josep Maria Bachs

Bachs ha estat un referent de la ràdio i de la televisió en català i a TV3 ha presentat "Tres i l'astròleg", "Filiprim", "Si l'encerto l'endevino", "La parada", "Dos quarts de Bachs", "Dicciopinta", "Deu del tres", "Ara va de riure" i "Un dia a la vida"

RedaccióActualitzat

El presentador de ràdio i televisió Josep Maria Bachs ha mort a Barcelona a l'edat de 70 anys. Bachs ha estat un referent de la ràdio i de la televisió en català. Nascut a Gràcia l'any 1944, va començar a treballar a Ràdio Joventut i d'allà va anar a parar al circuit català de Televisió Espanyola.

L'any 1984 va arribar a TV3 per presentar el concurs "Tres i l'astròleg". Després va fer "Filiprim" i en aquella època va rebre el TP d'Or com a millor comunicador. És especialment conegut pels concursos que va presentar a Televisió de Catalunya: "Si l'encerto l'endevino", "La parada",  "Dos quarts de Bachs", "Dicciopinta", "Deu del tres", "Ara va de riure"  i "Un dia a la vida", entre altres. A TVE, va arribar a conduir l'"Un, dos, tres".

L'any 2001 va publicar la novel·la "Un home indefinit". El 2008, encara en actiu, va presentar el programa de BTV "Connexió Barcelona".

La cerimònia de comiat se celebrarà aquest dimarts al Tanatori de les Corts.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut