Un dels cadells dels gossos salvatges.
Els cinc cadells tenen uns dos mesos
Seròs

Troben cinc cadells dels gossos salvatges que van atacar la granja d'ovelles de Seròs

Els cadells els traslladaran a la gossera d'Alcanó. Els quatre gossos salvatges adults que van atacar una granja d'ovelles continuen encara en llibertat

RedaccióActualitzat

Els agents rurals han capturat aquest dilluns a Aitona, al Segrià, cinc cadells que ha donat a llum alguna gossa dels quatre gossos salvatges que han atacat aquests últims dies en dues ocasions el ramat d'ovelles del ramader de Seròs Ramon Agustí.

El cap dels agents rurals de Lleida, Llorenç Ricou, ha explicat que van localitzar el cau amb els cadells dissabte al vespre i que els van poder capturar gràcies a una gàbia que van col·locar amb menjar per atreure'ls. Els cinc cadells, d'uns dos mesos, els traslladaran ara a la gossera d'Alcanó. Els quatre gossos salvatges adults continuen encara en llibertat, tot i els esforços per capturar-los.

Fa uns deu dies, una manada de gossos salvatges va atacar una granja i l'atac es va saldar amb la mort de 200 ovelles. Dilluns passat, els animals van tornar a atacar l'explotació. Però aquesta vegada, el propietari hi va arribar a temps i només van morir dues ovelles.

 

Anar al contingut