Sant Just Desvern

Dos senglars baixen de Collserola i es passegen pels jardins de l'edifici Walden

Nou episodi protagonitzat per senglars en zones habitades, un fet que s'està convertint en habitual. Aquest divendres dos senglars ha donat força feina a la Policia Local de Sant Just Desvern, que ha hagut de perseguir dos exemplars durant més d'una hora. Els dos porcs senglars han baixat de Collserola i s'han passejat pels jardins de l'edifici Walden i les zones pròximes.

Actualitzat
Dos senglars que estaven amagats al Parc del Casal de Joves han fet anar de corcoll la Policia Local de Sant Just Desvern. Les bèsties havien baixat de Collserola i, després de remenar pels jardins de l'edifici Walden, s'han refugiat entre unes canyes fins que s'han vist descoberts.

Abans que arribessin els membres de la protectora que els havia d'adormir per treure'ls d'allà, els senglars han sortit per on menys s'esperava. Després d'una bona correguda, durant la qual els agents han vetllat perquè ningú no prengués mal, els animals, sense necessitat que els adormissin, han acabat tornant ells mateixos cap a la muntanya, on viuen habitualment.

No és el primer cop que exemplars de senglar s'acosten a zones habitades. De fet, cada cop ho fan més sovint i les autoritats han hagut d'avisar que no és convenient que aquests animals es domestiquin, i per això ja s'han previst sancions contra les persones que els donin menjar.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut