Nova York

La pantalla més gran de la història s'instal·la a Times Square

Digital i d'alta definició, és tan llarga com un camp de futbol

RedaccióActualitzat

"La mida sí que importa a Times Square". Ho diu Harry Coghlan davant de la pantalla digital en alta definició més gran del món que s'acaba d'estrenar a la mítica plaça de Nova York. I si de mides es tracta, les d'aquesta pantalla són impressionants. Fa 23,7 metres d'alt i 100,5 metres de llargada. És a dir, més que un camp de futbol. Ocupa tota una illa a l'avinguda Broadway, entre els carrers 46 i 47.

A partir d'ara, Coghlan, com a president de Clear Channel Outdoor New York, serà l'encarregat de les contractacions de publicitat per aparèixer al cartell lluminós. El primer gran anunciant serà l'empresa Google, que hi estrenarà la seva nova campanya el 24 de novembre i s'hi quedarà tot el Nadal fins al dia d'Any Nou.

Però d'acord amb la grandària, les tarifes de la pantalla també són espectaculars. Més de 2 milions d'euros per quatre setmanes, cosa que el converteix en un dels suports publicitaris d'exterior més cars del mercat, segons ha explicat "The New York Times".

Quatre dades més:  situada a la façana de l'hotel Marriot Marquis de Times Square, la pantalla ha estat fabricada per un fons d'inversió immobiliari, Vornado, usant la tecnologia Diamond Vision de Mitsubishi, i té una resolució de quasi 24 milions de píxels.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut