Una nena agafada en un pal d'un parc sense veure-li el rostre.
Més de 5.000 nens catalans seran atesos per la Creu Roja aquest hivern.
Barcelona

La Creu Roja posa en marxa una campanya per atendre més de 5.000 nens catalans aquest hivern

La Creu Roja ó distribuirà ajudes alimentàries i de vestuari valorades en 319.000 euros, procedents majoritàriament de fons de l'entitat

Aquest hivern també es repartiran 4.800 targetes de prepagament per a la compra d'aliments entre famílies en situació vulnerable

RedaccióActualitzat

Coincidint amb el Dia Mundial de la Infància, la Creu Roja posa en marxa una campanya especial contra la pobresa infantil per atendre més de 5.000 nens catalans aquest hivern. Aquesta organització distribuirà ajudes alimentàries i de roba valorades en 319.000 euros, procedents majoritàriament de fons de l'entitat.

El coordinador de la Creu Roja a Catalunya, Enric Morist, ha admès en declaracions a Catalunya Ràdio que davant de la crisi econòmica caldrà repensar l'estat del benestar. Des d'aquesta organització també es demana que hi hagi un mínim de recursos, per una qüestió de dignitat.

Aquest hivern també es repartiran 4.800 targetes de prepagament per a la compra d'aliments entre famílies en situació vulnerable, un 85% més que a les últimes vacances d'estiu. Ara a Catalunya hi ha 220.000 famílies amb tots els membres a l'atur, i en aquestes hi ha 400.000 nens i nenes.

Anar al contingut