Carta dels partits sobiranistes dirigida a Torres-Dulce.
Carta dels partits sobiranistes dirigida a Torres-Dulce.

Els partits sobiranistes envien una carta a Torres-Dulce autoinculpant-se pel 9-N

CiU, Esquerra, ICV-EUiA i la CUP han enviat un escrit al fiscal general de l'Estat on se solildaritzen amb el president Mas i els membres del govern

RedaccióActualitzat

Els partits pro consulta s'han autoinculpat aquest dijous a la nit per carta pel procés participatiu del 9 de novembre. CiU, Esquerra, ICV-EUiA i la CUP han enviat un escrit al fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, on se solildaritzen amb el president Mas i els membres del govern contra els quals la Fiscalia vol presentar una querella.

La carta, escrita en català i castellà, està signada per Jordi Turull, Marta Rovira, Dolors Camats i David Fernàndez. En l'escrit, recorden que el ple del Parlament del 13 de novembre va aprovar una moció que rebutja frontalment qualsevol intent d'exigència de responsabilitat per via judicial en relació amb el procés participatiu del 9 de novembre. A més, el Parlament assumia de manera solemne i col·lectiva totes les conseqüències que se'n puguin derivar.

Les formacions també admeten ser els mandants i coautors de les accions que s'imputin als membres del govern de la Generalitat derivades de l'organització i execució del citat procés democràtic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut