Joaquim Nadal ha arribat a la Ciutat de la Justícia acompanyat pels exconsellers Montserrat Tura i Antoni Castells.
Joaquim Nadal ha arribat a la Ciutat de la Justícia acompanyat pels exconsellers Montserrat Tura i Antoni Castells.
Barcelona

Joaquim Nadal assegura que va defensar l'interès públic i que va voler preservar la vall de Solius

L'exconseller d'Obres Públiques ha declarat als jutjats per una presumpta estafa urbanística al paratge de Solius, al Baix Empordà

RedaccióActualitzat

L'exconseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha dit que va actuar en defensa de l'interès públic i per protegir la vall de Solius, a Santa Cristina d'Aro, al Baix Empordà. Ho ha explicat aquest divendres davant la jutge a les dependències de la Ciutat de la Justícia, on l'exconseller ha arribat acompanyat de dos exmembres més del tripartit, Antoni Castells i Montserrat Tura. Nadal ha hagut de comparèixer als jutjats com a imputat per una presumpta estafa urbanística.

Totes les decisions que es van prendre van ser "ajustades al dret i no hi ha cap altra història al darrere de tot això", ha subratllat l'exconseller del PSC, que ha negat que s'amagués informació a l'empresa que pretenia construir un polígon industrial a la zona del Molí de Reixac, un terreny inundable que es va oferir a la constructora a canvi de la vall de Solius.

A la sortida dels jutjats, Joaquim Nadal ha fet aquesta reflexió: "Crec que tothom ha de saber que aquesta és una querella d'una empresa privada" que "legítimament" es "querella contra la Generalitat", "a través de mi i d'altres directius de l'Incasol", "perquè interpreta que els seus drets "entren en col·lisió amb els drets de l'interès públic". Nadal també ha remarcat que "tota la informació és pública i està a disposició d'aquell que participa dels tràmits davant d'una administració pública. No hi ha res a ocultar".

 

 

 

 

 

Anar al contingut