Alavedra, Prenafeta i Bartomeu Muñoz no compareixeran a la comissió d'investigació.
Alavedra, Prenafeta i Bartomeu Muñoz no compareixeran a la comissió d'investigació.
Barcelona

Fernández deixarà la presidència de la comissió sobre corrupció si CiU i PSC bloquegen compareixences

David Fernàndez deixarà la presidència de la comissió sobre corrupció si CiU i PSC veten compareixences

RedaccióActualitzat

David Fernández amenaça d'abandonar la presidència de la Comissió d'investigació sobre la corrupció i el frau fiscal al Parlament si no s'accepten compareixences de testimonis dels casos Palau i Pretòria que considera imprescindibles. Fernàndez dóna de marge fins a l'1 de desembre per ampliar les votacions. "Si no es donen determinades circumstàncies, dimitim".

Per al diputat de la CUP, és una vergonya que es veti o es bloquegi la compareixença de Felix Millet, Jordi Montull, Macià Alavedra, Lluís Prenafeta, Bartomeu Muñoz o Daniel Osàcar. Els vots de Convergència i Unió i el Partit dels Socialistes van impedir que la comissió demanés la seva compareixença.

Ja s'ha decidit que es cridarà a comparèixer unes 150 persones, però ERC, Iniciativa, Ciutadans i la CUP acusen CiU, PSC i PP d'haver tancat un pacte de silenci per evitar que hi compareguin implicats en els "cas Palau" o el "cas Pretòria".

El president Artur Mas i els expresidents espanyols Felipe González i José María Aznar tampoc no hi hauran de comparèixer.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut