Grup de treballadors manifestant-se amb pancartes davant dels Magatzems Vall.
Manifestació davant dels Magatzem Vall.
Platja d'Aro

El tancament de Magatzems Vall de Platja d'Aro deixarà 36 treballadors al carrer

Els afectats han tallat uns minuts l'avinguda comercial de s'Agaró per reivindicar que s'atenguin les seves reivindicacions i no descarten noves mobilitzacions durant la campanya de Nadal si no atenen les seves demandes

RedaccióActualitzat

S'ha fet la primera concentració dels treballadors de Magatzems Vall a Platja d'Aro. El tancament d'aquesta empresa de 52 anys d'història serà el 31 de gener i deixarà al carrer trenta-sis treballadors.

La primera petició dels empleats va ser la subrogació per continuar treballant per a Mango, la nova empresa que s'hi instal·larà. Descartada aquesta possibilitat, ara demanen millorar les condicions de l'acomiadament.

Els afectats han tallat uns minuts l'avinguda comercial de s'Agaró per reivindicar que s'atenguin les seves reivindicacions i no descarten més  mobilitzacions durant la campanya de Nadal si no atenen les seves demandes.

Un magatzem que forma part de la història de Platja d'Aro

L'origen de Magatzems Vall es remunta a l'any 1958, quan la família Vall, de Santpedor, que tenien una perfumeria situada a la ronda de Sant Pere de Barcelona, va decidir comprar un terreny a Platja d'Aro.

Pere Vall, el fundador, va obrir, al principi, una perfumeria que també comercialitzava souvenirs aprofitant el turisme que arribava a la Costa Brava.

Amb els anys el local es va convertir en un dels centres comercials de referència de Platja d'Aro i les comarques gironines amb diversos departaments i va arribar a disposar de 2.400 metres quadrats.

Amb el creixement de superfícies comercials a l'entorn de Platja d'Aro havien sorgit rumors sobre la possibilitat del tancament d'aquests magatzems, però sempre s'acabaven desmentint.

Ara, amb la imminent instal·lació de la macrobotiga de la firma Mango la seva desaparició és inevitable.

 

 

 

 

 

Anar al contingut