Futbol

El Reial Madrid encadena la novena victòria consecutiva a la Lliga BBVA al camp de l'Eibar (0-4)

Actualitzat

El Reial Madrid ha guanyat el camp de l'Eibar per 0-4 en partit corresponent a la 12a jornada de la Lliga BBVA. Ha estat el catorzè triomf consecutiu dels de Carlo Ancelotti, el novè en competició domèstica, però no ha estat exempt de polèmica. Un fora de joc molt clar de Benzema no xiulat per Fernández Borbalán ha precedit el gol inicial de James.

Era el minut 23 i, com diu el tòpic, ha començat un altre partit. Fins aleshores, igualtat màxima entre bascos i "merengues". Els porters, Irureta i Casillas, han salvat els seus equips amb parades de mèrit. Abans del descans, Cristiano Ronaldo, fidel a la seva cita amb el gol, ha fet el 0-2 amb una rematada afortunada.

El Madrid no ha fet un partit brillant, però ha sentenciat gràcies a una acció de fe de Marcelo, que ha recuperat una pilota a la mateixa línia de fons. Benzema ha fet el 0-3 amb una rematada a l'escaire. Cristiano Ronaldo, des del punt de penal després d'unes mans d'Albentosa, ha segellat el marcador amb el 20è gol a la Lliga.