Els equips d'emergència treballen per rescatar les persones atrapades sota la runa
Els equips d'emergència treballen per rescatar les persones atrapades sota la runa
Nagano, Japó

Més de 40 ferits en un terratrèmol de magnitud 6,7 al centre del Japó

El terratrèmol, que ha tingut dues rèpliques importants, ha afectat unes 1.600 llars i encara hi ha persones atrapades sota la runa

RedaccióActualitzat

Un terratrèmol de prop de 6,7 graus a l'escala de Richter ha causat almenys una quarantena de ferits al centre del Japó. L'epicentre s'ha localitzat a prop de Nagano, a uns 10 quilòmetres de profunditat. El sisme ha tingut dues rèpliques importants.

Una quarantena de persones han resultat ferides, cinc de gravetat, per l'ensorrament d'una desena d'habitatges. A Hakuba s'han ensorrat almenys 5 cases i 21 persones han quedat atrapades entre la runa. Les autoritats han informat que se les ha pogut rescatar totes. A Omachi 12 persones han estat ingressades però només 3 estaven ferides greus.

I segons ha informat el govern de la prefectura de Nagano, el terratrèmol ha afectat unes 1.600 llars i també les canonades d'aigua potable. Els equips d'emergències estan treballant per rescatar les víctimes que havien quedat atrapades a l'interior de les cases.

El sisme no ha provocat l'alerta de tsunami, segons ha informat l'Agència Meteorològica japonesa. La central nuclear de Kashi Wazaki, que es troba a prop de l'epicentre del sisme, no ha registrat problemes, tot i que arran del tsunami del 2011 i de l'accident de Fukushima, les instal·lacions no estan actives.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut