Barcelona

Collboni posa com a condició la rebaixa del preu del transport per facilitar l'aprovació dels pressupostos de Barcelona

L'alcaldable del PSC reclama una rebaixa "tangible" del preu del transport públic, més escoles bressol i mesures per lluitar contra l'atur

RedaccióActualitzat

El president de la Federació del PSC de Barcelona i alcaldable socialista a la capital catalana, Jaume Collboni, posa condicions a CiU per facilitar l'aprovació dels pressupostos municipals del 2015.

A "L'entrevista del diumenge" del canal 3/24, Collboni ha reiterat que no pensa donar suport als comptes. Però obre la porta a una entesa si es compleixen tres condicions clau:

- Rebaixa "tangible a 1 de gener del 2015" del preu del transport públic

- Augmentar les places d'escola bressol pública

- Arbitrar mesures que serveixin per lluitar contra l'atur

L'alcaldable socialista demana que es posi la bona salut financera de l'Ajuntament de Barcelona al servei dels barcelonins.

Un dels punts en què més ha insistit és en la rebaixa del transport públic. El candidat dels socialistes afirma que congelar les tarifes és una bona notícia però no n'hi ha prou.

Collboni també ha parlat d'altres punts que defensa al seu programa, com la necessitat que la taxa turística arribi als veïns dels barris que pateixen els efectes negatius del turisme i que els emprenedors i autònoms no paguin impostos a la ciutat durant els primers dos anys d'activitat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut