Bàsquet

El Barça s'imposa sense cap problema al Fuenlabrada amb un Tomic impecable (64-79)

El Barça ha aconseguit una victòria molt còmoda a Fuenlabrada (64-79) amb el croat Ante Tomic liderant l'equip sota els taulers (23 punts i 7 rebots)

Actualitzat

El Barça ha aconseguit una victòria molt còmoda a Fuenlabrada (64-79) en un matx sense història en què el croat Ante Tomic ha liderat l'equip sota els taulers (23 punts i 7 rebots). Al seu costat, s'ha vist una actuació productiva per part de tots els seus companys. Els blaugrana s'anoten el setè triomf a la Lliga.

Inici clarificador

El Barça ha arrencat el matx amb el pas ferm i obrint diferències ben aviat amb un 4-13 en el primer quart gràcies al poder sota els taulers de Tomic i l'efectivitat d'homes exteriors com Thomas (8 punts i 80% en tirs de 2) i Satoransky (8 punts i dos triples). El Fuenlabrada, molt inferior en tots els aspectes, hi posava rebot (Akindele i els seus 2.16 imposaven respecte), lluita i poc més.

Al segon període, Pascual ha fet sortir la segona unitat, que ha patit i ha vist com d'un 12-23 s'ha passat a un 24-28 en un tres i no res. Dos triples de Baron i de Clark han encès el llum d'alarma blaugrana.

Augmenten les diferències

El tècnic blaugrana ha fet entrar Marcelinho, un canvi que ha sentat de meravella l'equip. A més, Thomas i Tomic han continuat fent molt de mal i han ober un forat important, i gairebé decisiu, al descans, 29-43.

De tornada dels vestidors, el Barça ha premut l'accelerador gràcies de nou a un Tomic imperial i els contratacs demolidors de Thomas, que han dut el marcador a la màxima diferència del matx per als de Pascual, 39-62.

L'equip de Pascual s'ha relaxat i el Fuenla ho ha aprofitat per maquillar la seva fluixa actuació a través d'un inspirat Miso (15 punts). Però la victòria blaugrana mai ha estat en perill. I és la setena de la temporada, que permet als blaugrana continuar segons al darrere del Reial Madrid.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut