Habitatge cremat a Khirbet Abu Falah, Ramallah.
Habitatge cremat a Khirbet Abu Falah.
Ramallah

Colons israelians cremen amb gasolina una casa palestina del suburbi de Ramallah

Els colons primer han trucat a la porta i quan la família no ha obert per por, han ruixat la casa amb gasolina i li han calat foc

RedaccióActualitzat

L'atac s'ha produït enmig d'una onada de disturbis entre israelians i palestins. Un grup de colons israelians han cremat, aquesta matinada de diumenge, un habitatge palestí al poble de Khirbet Abu Falah, al suburbi de Ramallah, a Cisjordània, segons el testimoni de les víctimes.

Els colons primer han trucat a la porta i quan la família no ha obert per por, han ruixat la casa amb gasolina i li han calat foc. Per sort, no hi ha hagut morts perquè els ocupants de la casa han pogut fugir.

Huda Hamaiel, la propietària de l'habitatge, ha explicat com han anat els fets:

"Els colons van venir i quan van ser a la porta em vaig negar a obrir. Després van trencar la finestra i es van ficar a la terrassa, però no podien entrar a casa perquè hi ha una porta de ferro. Aleshores van tractar de trencar-la però no van poder i jo em vaig negar a obrir-la perquè totes les dones érem a casa".

Un portaveu de la policia israeliana ha dit que els agents de la unitat de delictes nacionalistes han estat enviats al lloc dels fets i han iniciat una investigació.

La violència al carrer ha estat mortal a Jerusalem en les últimes setmanes.

 

Anar al contingut