Futbol

El Girona s'imposa al Recreativo (2-0) i es manté com a colíder de la Segona Divisió

El Girona, amb un gol en el minut 2, li ha deixat ben clar al Recreativo que volia el triomf. Granell amb un gran gol en el minut 34, i l'expulsió d'un jugador visitant en el minut 50 han acabat de sentenciar els andalusos (2-0)

Actualitzat

El Girona ha obert el marcador ben aviat. Pràcticament en la primera jugada d'atac local, el porter del Recreativo Sotres ha tallat l'internada de Felipe Sanchón enviant la pilota a córner. En el servei de cantonada posterior, el mateix Sanchón ha rematat de cap tot sol dins l'àrea i ha aconseguit el primer gol dels gironins en el segon minut de joc.

En el minut 22 ha arribat la primera oportunitat clara del Recreativo als peus de Pedro Ríos. Becerra ha aturat el seu xut, i, després, Ramallo ha dificultat una rematada posterior. Àlex Granell ha donat més calma a l'equip local en el minut 35 amb el segon gol de la tarda, aixecant amb molta habilitat i precisió la pilota amb la seva cama esquerra per sobre de Sotres.

El Recreativo s'ha quedat amb 10 jugadors en el minut 50, quan Menosse ha vist la segona targeta groga per tocar la pilota amb les mans. Això ha tancat definitivament el duel davant del replegament de l'equip andalús, i l'escàs encert local per aprofitar la seva superioritat numèrica. Un xut des de fora de l'àrea de Pere Pons en el temps de descompte ha estat l'última ocasió gironina.

Amb els 3 punts que ha sumat el Girona és manté segon de la classificació de la Segona Divisió amb els mateixos punts (29) que el líder, el Las Palmas, tot i que els gironins són els que més partits han guanyat després de 14 jornades (9 per 8 dels canaris).