Castellers de Vilafranca actuant al Palau de la Música.
Castellers de Vilafranca actuant al Palau de la Música.
Barcelona

El Palau de la Música felicita el 2015 amb un espot televisiu per reivindicar dos Patrimonis Mundials de la UNESCO

1.300 persones, entre castellers, cantaires de l'Orfeó Català i públic participen en l'espot i omplen el recinte modernista per reivindicar dos Patrimonis Mundials de la UNESCO

RedaccióActualitzat

El Palau de la Música felicitarà el Nadal i el nou any 2015 amb un espot publicitari en què s'uneixen dos símbols culturals de Catalunya que compten, a més, amb la declaració de Patrimoni Mundial per part de la UNESCO.

D'una banda, el recinte modernista ideat per Lluís Domènech i Muntaner, declarat Patrimoni de la Humanitat el 1997. De l'altra, els castellers, Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat des del 2010.

En el rodatge han participat un miler de figurants fent de públic, 200 cantaires de l'Orfeó Català i un centenar de membres dels Castellers de Vilafranca.

L'espot publicitari vol apropar la cultura, la música, l'arquitectura i la identitat del país. Amb aquest objectiu, s'ha escollit un escenari representatiu de la cultura com és el Palau de la Música, i els membres d'un cor, els de l'Orfeó Català, que tothom identifica amb la música catalana.

L'altre element simbòlic són els castellers. En aquest cas s'ha comptat amb la col·laboració de la colla dels Castellers de Vilafranca, que han aixecat una construcció a l'escenari de l'auditori modernista.

L'anunci s'emetrà a partir de mitjans de desembre.

Anar al contingut