Cel cobert a l'Escala. Foto: Neus Bonamusa.
Cel cobert a l'Escala. Foto: Neus Bonamusa.

Temps amb núvols i pluges disperses

Persistirà el cel ennuvolat i les pluges seran disperses. Només el paraigua serà ben útil en algunes contrades del país, sobretot a partir de la tarda a les comarques costaneres. L'ambient continuarà ben suau, lluny de les gebrades i glaçades de fa tot just una setmana.

Néstor GómezActualitzat

La pertorbació situada sobre el Mediterrani fa que el temps a Catalunya persisteixi força ennuvolat. A partir de la tarda, una línia d'inestabilitat reactivarà les precipitacions a la façana costanera.

Núvols i pluges febles. El dia s'ha llevat gris a una bona part del país, amb poques escletxes i ullades de sol. Les precipitacions del matí seran febles i cauran a les comarques costaneres i punts del Pirineu occidental. A la tarda, les precipitacions es reactivaran al nord de la Costa Daurada, avançaran cap a la costa central i a darrera hora del dia arribaran a les comarques gironines.

Ambient suau. Les temperatures es mantindran uns cinc graus per sobre dels valors habituals per aquesta època de l'any a tot el país. Un cop més, no ha glaçat ni gebrat: molt poques temperatures matinals, en zones habitades, han baixat dels 5 ºC. Els 10 ºC de mínima s'han superat a la Catalunya Central i els 15 al litoral. Les màximes, tot i perdre algun grau, es mantindran altes, lleugerament per sobre dels 22 ºC als indrets més càlids del país.

I els pròxims dies...

El temps millorarà a partir de dimecres a la tarda, quan els núvols es trencaran per desembocar en un dijous assolellat. A partir de divendres, dies de cel cobert i arribada de les pluges. Durant tota la setmana les temperatures es mantindran molt altes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut